Så går det till

GRAVIDFOTO i MALMÖ & simrishamn

Så går det till

Så går det till

GRAVIDFOTO i MALMÖ & simrishamn

GRAVIDFOTO i MALMÖ & simrishamn

Din upplevelse - så går det till
Gravidfotografering bland lupiner
Bokning

För att du ska vara helt säker med att ditt val av fotograf kan ge dig dina drömbilder, börjar varje bokning hos mig med ett kravlöst samtal. Där kan vi båda ställa lite frågor för att säkerhetsställa att vi är en bra matchning för varandra, och när du tycker det känns bra så bokar vi ett datum för din gravidfotografering i Malmö eller Simrishamn.
När bokningen är gjord är din tid säkrad och vi bestämmer tid för en personlig designkonsultation. 

Gravidfotografering i skogen
Designa dina drömmar
Nu är det dags att påbörja designen inför din fotografering och det gör vi gör antingen per telefon eller hemma hos mig. Att prata innan och lära känna varandra gör så att du känner dig mer bekväm när det väl är dags för fotograferingen, och att diskutera idéer, tankar och visioner gör det lättare för mig att ytterligare få en bild av hur din drömfotografering ser ut. Du väljer även klänning, vi pratar om olika produkter som kan pryda ditt hem och reder ut andra frågor du kanske har, för att du ska känna dig så trygg som möjligt.
Gravidfotografering på vintern
Din fotografering

Vi träffas på en noga utvald plats som bäst motsvarar dina drömmar och visioner.
Under fotograferingen i kommer du ledas igenom olika poser och enkla rörelser anpassade för att framhäva din fina mage, så du kan vara helt lugn även om du inte har stått framför en kamera innan. Är det någon pose eller rörelse som inte känns okej, skippar vi den och provar något annat. Det är din fotografering, du ska känna dig bekväm och avslappnad och bara ha roligt!

Gravidfotografering i med synlig mage
Kärleksfull redigering

Efter fotograferingen väljs de allra bästa bilderna ut och redigeras med kärlek och omtanke, för att få dem sådär magiska. Efter ca 3 veckor är dina bilder färdiga och du blir inbjuden till en mysig bildvisning hemma hos mig för att välja ut dina favoriter. Bor vi långt ifrån varandra finns möjligheten att ha bildvisningen online.

Gravidfotografering på äng bland högt gräs
Bildvisning

Under bildvisningen får du se de utvalda och redigerade bilderna, vilket är 20-25st. Det bjuds på go-fika och du kan i lugn och ro välja ut dina favoriter och har även möjlighet att köpa till extra digitala bilder, vacker väggkonst och eleganta album, som du önskar förgylla väggarna i ditt hem med.

Gravidfotografering i Simrishamn
Leverans av dina minnen

När du har valt ut dina bilder levereras dessa genom ett personligt onlinegalleri som du kan dela med familj och vänner. Väljer du till t.ex. album eller väggkonst, lämnas detta över till proffsen som gör sin magi och dina produkter levereras hem till dig efter 4-5 veckor, efter en noggrann kontroll så att allt ser perfekt ut. 

Darling it's your time to shine

Fortsätt läsa om din drömfotografering, frågor och svar, vem som finns bakom kameran och vad som ingår.