Er bröllopsfotografering -
steg för steg

Er bröllops-
fotografering,
steg för steg

Er kärlekshistoria – från kontakt till leverans

I. KONTAKT

När ni kontaktar mig första gången börjar vi alltid med ett gratis och kravlöst samtal innan någon bokning görs. Här ni får möjlighet att ställa frågor, höra lite mer om hur jag jobbar och riktigt känna efter om jag är rätt fotograf för er. Att ha en främling med er på er stora dag kan kännas läskigt och jag vill att ni ska känna er 100% bekväma och trygga i ert val, vilket jag själv tycker kan vara svårt att veta bara genom text på en hemsida. Känner vi någon gång under eller efter samtalet att vi inte är en ‘perfect match’, så händer inget, no strings attached. 

II. BOKNING

När vi har haft vårt första samtalet och ni har bestämt er att det är mig ni vill ha som bröllopsfotograf, skickar jag ett avtal till er som ni ska skriver under plus att ni också får ut en bokiningsfaktura om 25% av det totala beloppet som ska vara betald inom 14 dagar. När avtalet är påskrivet och bokningavgiften betald så är ert datum säkrat. Tyvärr håller jag inga datum så jag rekommenderar att ni genomför dessa två inom den utsatta tiden. 

III. PLANERING

Nu kommer vi till det roliga, nämligen planeringen av er bröllopsfotografering! Vi ses för et planeringsmöte där vi går igenom bl.a. era förväntningar, vilken känsla ni vill ha i era bilder och vilka bilder som är viktiga för er, körschema och viktiga personer. Vi ses antingen på en fika inne i Malmö eller om ni bor längre bort så erbjuds ni ett digitalt möte över Facetime eller Zoom. 

Bröllopsfotografering när det regnar
Förberedelser brud
IIII. PARFOTOGRAFERING

Här får ni prova på hur det är att faktiskt stå framför kamera, ett litet smakprov på hur avslappnat och roligt det kommer vara när det väl är dags. Parfotograferingen är inget måste men något jag rekommenderar för att ni ska ha en sak mindre att oroa er över på er bröllopsdag. Ni kommer att ha tillräckligt att tänka på ändå kan jag lova! De 10 högupplösta bilder som ingår får ni sen lov att använda precis som ni vill. 

V. BRÖLLOPSDAGEN

Er stora dag är här! Några dagar innan har vi haft en sista avstämning och ni har ni bara en enda uppgift: att njuta av all kärlek och glädje från alla runtomkring er.

Ni kan vara helt lugna med att ni inte alls behöver tänka på vad ni ska göra, jag kommer guida er igenom hela fotograferingen, ha koll på alla små detaljer som att slöjan ligger rätt, flugan inte är sned osv och ge er pepp genom hela dagen så att ni kan fokusera på er kärlek.

IV. LEVERANS

Dagarna efter ert bröllop skickar jag en liten sneak peek om ca 5 bilder så ni vet vad ni har att längta till. Jag lägger mycket tid och kärlek på era bilder, plockar bort dubbletter och bilder där ni blinkar, och efter 4-5 veckor får ni äntligen återuppleva er bröllopsdag på nytt.

Ni får en inbjudan till ett personligt online galleri där ni kan se alla era bilder och som ni också kan dela med familj och vänner. Alla bilder skickas även över till er vi en länk, i två olika högupplösta versioner: en för webb och en för utskrift

Om ni valt ett paket där det ingår en förstoring väljer ni inom 14 dagar ut vilken bild ni vill ha på väggen. Oavsett vilket paket ni har valt har ni möjlighet att beställa till album eller förstoringar.

Förberedelser brud