BF maj - juli?

BF maj - juli?

Avslappnad GRAVIDFOTOGRAFERING MALMö, skåne

avslappnad GRAVIDFOTOGRAFERING MALMö, skåne

Känner du dig osäker framför kameran?

Är du gravid och har BF maj-juli 2024? Vill du boka en gravidfotografering men känner dig osäker på om bilderna kommer bli bra, för du har aldrig stått framför kameran innan, och vet inte alls vad du ska göra.

Kanske tittar du på andras bilder på Instagram och tänker, “vilka magiska bilder, såna bilder kommer jag aldrig att få”.

I feel you, men du kan visst få de där magiska bilderna du drömmer om! Jag har gjort det till min specialitet att få dig att känna dig avslappnad framför kameran och det är då vi skapar de där WOW-bilderna du drömmer om! 

Vet du vad det bästa är? Jo, din enda uppgift är att komma till din gravidfotografering, ta på dig en sagolik gravidklänning och bara ha roligt, resten sköter jag.

Oavsett om du har barn sedan innan eller detta är ditt första så är det en graviditet som aldrig kommer igen, det kommer aldrig vara samma barn som ligger i magen. 

Kasta mjukisbrallorna och boka en gravidfotografering i Malmö, Skåne, en rolig och avslappnad upplevelse som du kommer att minnas i resten av livet!

Gravidfotografering referens Simrishamn
Gravidfotografering referens Malmö
Gravidfotografering referens

lediga tider - gravidfotografering Malmö

April : FULLT (bf Maj - Juni)
Maj : 3 lediga tider (bf juni - juli)
Juni: 3 lediga tider (bf juli-aug)
JULI: 2 lediga tider (bf aug-sep)
Gravidfotografering Malmö, Skåne
Personligt

Drömmer du om en romantisk fotografering med blommor vid stranden eller en majestätisk fotografering på en äng med stora klänningar?

Oavsett vad dina drömmar är så utformas din fotografering helt efter dina önskemål för att skapa den perfekta upplevelse för dig. I din personliga konsultation går vi igenom dina tankar och din vision för att du ska få den gravidfotografering i Malmö, Skåne du drömt efter och förtjänar.

Avslappnad gravidfotografering vid havet
Avslappnat

Är du orolig över att känna dig obekväm framför kameran?

Ja, vem är inte det?! Men en professionell fotografering är så annorlunda jämfört med om din partner/mamma tar en bild. Under hela sessionen kommer du bli instruerad hur du ska stå, var du ska titta och var du ska ha händerna. Och genom att träffas eller prata innan, ha kontinuerlig kontakt, enkla poseringar och ett och annat skämt så kommer du knappt märka att det finns en kamera framför dig. 

Magisk gravidfotografering med partner bland äppelträd
Magiskt

Hur kan vi skapa magi? Blunda och föreställ dig att du håller din bebis i din famn..

Det är ett av de genuina uttrycken som kan skapar en magisk bild och som jag jobbar mycket med.

Förutom uttryck spelar både plats och ljus en stor roll och båda väljs noga ut för att verkligen lyfta fram dig och miraklet du bär på. För att göra allt ännu mera speciellt har du möjlighet att låna vackra klänningar, som höjer magin i dina bilder ännu mer.

Agnieszka23_10-copy
Vackra klänningar

Under en graviditet går dina känslor upp och ner samtidigt som livet växer i magen. Det är något speciellt att se tillbaka på tiden som gravid och många kvinnor känner sig stärkta när de ser sig själva på bild, vilken fantastiskt kropp de har som har klarat sig igenom en graviditet!

Men i slutet av graviditeten känner du kanske att inga kläder passar längre och att du inte har något att ta på dig som du känner dig fin i.

Ingen fara! Under en gravidfotografering Malmö eller Simrishamn, får du låna 1-2 gravidklänningar som är specialanpassade för att du ska känna dig extra vacker. Det finns något för varje smak och storlek; fluffiga tyllklänningar, böljande silkesklänningar och romantiska spetsklänningar. Det finns även några silkessjalar som går att binda, drapera och kasta på en mängd olika sätt, endast fantasin sätter gränser!

Vilken klänning blir din favorit?

Gravidfotografering referens Simrishamn
Gravidfotografering referens Malmö
Gravidfotografering referens
Frågor och svar

För att du ska få den bästa upplevelsen möjligt läggs det många timmar per bokning och resulterar i att det endast finns ett par tider tillgängliga varje månad. Därför är en rekommendation att boka så tidigt som möjligt efter 12-veckors ultraljudet, för att försäkra dig om att tiderna inte blir uppbokade. Väntar du med att boka finns risken att din tid blir uppbokad. Gravidfotografering Malmö eller Simrishamn med omnejd. 

Om vädergudarna inte är med oss och det skulle bli regn och rusk, så bokar vi helt enkelt om fotograferingen utan kostnad. Du ska känna dig bekväm och njuta av din fotografering utan att behöva oroa dig för blåst eller regn.

Självklart kan både partner och barn vara med på fotograferingen! Vi utgår ifrån det du vill för att skapa dina drömbilder att minnas länge!
För att skapa harmoni i bilderna spelar klädvalet för partner och barnen stor roll, så för att få till de bästa bilderna rekommenderas att matcha kläderna till din klänning. När du bokar med mig får du en välkomstguide som går igenom precis allt du behöver veta för att bilder ska bli riktigt magiska. 

Ja, självklart! Du har möjlighet att låna en till två vackra klänningar som är specialanpassade för gravidfotograferingar. Vissa är snävare för att framhäva magen lite extra, och vissa med långt böljande tyg som kan bli storslagna i vinden. Kika gärna in i galleriet för att se de olika modellerna.

Vi värnar om hälsan så är du sjuk ska du stanna hemma. Då bokar vi helt enkelt om din tid till ett annat tillfälle utan extra kostnad. Detta gäller även för mig som fotograf.

Ja, självklart! När du lägger ut på webben ska de webbanpassade filerna användas, då storleken på bilderna är anpassade för onlinebruk. Bilderna har ingen vattenstämpel men Bellafroy Photography ska nämnas varje gång en bild läggs upp på webben.

Så fort betalningen är genomförd får du tillgång till ditt onlinegalleri där du kan ladda ner bilderna du har valt, både högupplösta och webbanpassade. Produkterna har en leveranstid på 3-4 veckor från det att betalningen är mottagen.

Du behöver inte vara orolig, jag kommer instruera dig precis var du ska stå, hur du ska stå, var du ska titta och var du ska placera dina händer, allt för att du ska känna dig så lugn och avslappnad som möjligt. Ibland har jag även med en högtalare och spelar din favorit musik eller drar något (dåligt) skämt för att lätta upp stämningen. 

Ja, det gör det och det kan bli fantastiska bilder! Det finns till och med fördelar med att fotas under vintern; fotograferingen sker i rimlig tid eftersom solen går ner mycket tidigare vilket passar bra när blivande storasyskon ska vara med. Det finns också möjlighet att fotas i soluppgången, vilket är svårt på sommaren.
Ljuset är mjukare och om det är snö eller rimfrost på träden kan bilden förvandlas till något taget ur frost! (min favorit).
För att du inte ska frysa på vintern fotar vi kortare stunder så du får värma dig emellan, du får varmt att dricka, värmepåsar att hålla i händerna och stoppa innanför kläderna och en gosig värmekudde att mysa med. 

Gravidfotografering Malmö
Hur väljer man gravidfotograf?
Bakom kameran

Vem är det du träffar när du bokar en gravidfotografering i Malmö med mig?

Jag heter Petronella, är gravidfotograf i Malmö och Simrishamn och jag älskar att få dig att skratta! Det kan vara jobbigt att träffa någon helt ny och okänd och dessutom då ställa upp sig framför en kamera, vem som helst hade blivit nervös! Men med din favorit musik, mycket prat och en eller annan referens till “Hipp Hipp”, gör jag allt i min makt för att att du ska ha roligt. När du känner dig trygg och avslappnad med mig, då skapar vi magi!

Förutom fotografering så är min passion att resa, jag älskar Prosecco och är enligt min man en riktig “blomsternörd”.

Gravidfotografering Simrishamn referens
Nöjd kund garanti

Oroar du dig över att bilderna inte ska bli bra? Det behöver du inte göra! Jag erbjuder en “nöjd-kund garanti” som innebär att du erbjuds en ny fotografering utan extra kostnad, om du inte skulle bli nöjd med dina bilder*. 

lediga tider - gravidfotografering Malmö

April : FULLT (bf Maj - Juni)
Maj : 3 lediga tider (bf juni - juli)
Juni: 3 lediga tider (bf juli-aug)
JULI: 2 lediga tider (bf aug-sep)
Fotopaket

Detta ingår i din fotoupplevelse :

DIN INVESTERING : 5 300 KR

DIN INVESTERING :
5 300 KR

Bokningsavgiften om 1500kr betalas vid bokning för att säkra ditt datum. Beloppet dras från din slutgiltiga faktura.

P.S. Älskar du fler än 5 bilder kan du alltid välja till att köpa till fler bilder till förmånliga priser. 

Gravidfotografering på strand i solnedgång, Malmö
Hör av dig här!

En fotografering kan vara en stor investering så för att du ska känna dig extra trygg med om jag är rätt fotograf för dig eller inte så erbjuder jag alltid en gratis konsultation. Där kan du ställa frågor, berätta om dina idéer och få en ytterligare uppfattning om vem jag är och mitt sätt att jobba, allt för att du ska kunna känna dig så bekväm och avslappad under din gravidfotografering.

För att göra det möjligt att skapa en så magisk upplevelse för varje fantastisk mamma som som möjligt, finns det endast ett begränsat antal tider tillgängliga per månad. 

Då en gravidfotografering normalt sker ca 1,5 – 2 månader innan BF är det bra om du skickar in en förfrågan så tidigt som möjligt för att din tid inte ska vara upptagen.

Fyll i frågorna här under så får du återkoppling inom två arbetsdagar med förslag på dag för vårt första samtal.
Du får ett sms när jag har svarat dig men kom ihåg att kolla skräpkorgen så att mitt svar inte hamnar där.

Jag ser fram emot att uppfylla dina drömmar med en gravidfotografering i Malmö!

Kram, Petronella