En tid värd att minnas

Föreviga din graviditet med en avslappnad
gravidfotografering i Malmö

En tid värd att minnas

Föreviga din graviditet med en avslappnad gravidfotografering i Malmö

Du är på en fantastisk resa.

Och nä, jag vet – det känns inte alltid så. Bristningar, energi som åker berg-och dalbana och en livlig bebis som matchar en kick i blåsan med när du går utanför dörren. Tanken på att ställa dig framför en kamera just nu är ungefär lika tilltalande som att äta sniglar (eller vad som nu
ligger högst upp på din lista över saker du absolut INTE vill göra). 

Men vet du? 

Genom min kamera kommer du se helt amazing ut. Även om du brukar ducka ur varenda bild för att du får lätt panik av att bli fotad så lovar jag att du kommer älska att stå (eller sitta!) framför min kamera. Tillsammans förevigar vi din unika resa in i föräldraskapet, och fångar ditt fantastiska glow och kärleken till det nya livet du skapar.

"Helt fantastiskt duktig fotograf! Med Petronella får du både magiska bilder och en rolig upplevelse! Man känner sig fin och avslappnad framför kameran då man blir guidad genom hela fotograferingen. Jag gick från att va nervös innan fotograferingen till att vilja göra om det igen efter fotograferingen."
Agnieszka Fabis

Hej, Petronella här! Din Popcorn-besatta & dahlia-älskande gravidfotograf i Malmö.

När jag började fota gravida 2021 var det mest för att det verkade så himla härligt och kreativt. De stora, fina klänningarna, förväntan inför familjens nytillskott och “mama to be”s  fantastiska glow var såna underbara grejer att få hjälpa till att fånga på bild. 

 

Allt eftersom så upptäckte jag hur otroligt många (myself included) som känner sig obekväma framför kameran, och det öppnade dörren för vad jag idag specialiserar mig på: Att med pepp och lyhördhet få dig att slappna av och trivas med att bli fotad – så vi kan föreviga hur vacker du är i det här skedet, och hur mäktigt det är att faktiskt kunna skapa ett nytt liv.

Hur väljer man gravidfotograf?

Så här går det till -
Bokningsprocessen från A till Ö:

Detta ingår i din gravidfotografering:

KOSTNAD : 4 900 KR*

KOSTNAD :
4 900 KR*

*När du bokar betalar du en bokningsavgift på 1500 kr för att säkra ditt datum. Beloppet dras av från din slutgiltiga faktura.

Gravidkvinna som håller om magen och har en hand på sin kind. Bild tagen långt ifrån med klippor i bakgrunden och gräs runt där kvinnan står.

Psst..

Du vet de magiskt vackra klänningarna du får låna till fotograferingen? Det finns allt från rosa tyll-drömmar till romantiska spetsklänningar. Och du får välja precis vilken som av dem!

Här är en sneak peek på urvalet:

Gravidkvinna som håller en hand övanför magen oh en hand i sidan. Hon har en blå, puffig klänning på sig och tittar åt höger. Bakom henne går solen ned över havet.
En gravidkvinna som står på en bro med en stor, flyffig rosa klänning på sig. Hon håller om magen och tittar ut åt sidan.
"Fick precis se bilderna och WOW! Jag är så nöjd med fotona. Jag är inte speciellt bekväm framför kameran och var väldigt nervös över att vara "model". Men Petronella gjorde hela upplevelsen så fantastisk! Hon fick mig verkligen att slappna av och ha kul. Hon gav tips och råd hela vägen och platserna hon valde gav en perfekt bakgrund utan att ta över. Vid nästa tillfälle något ska förevigas på bild kommer jag absolut höra av mig till Petronella och Bellafroy Photography igen!"
Matilda Olsson
Halvkroppsbild av en gravid kvinna som håller under magen och tittar skrattande in i kameran. Står vid en frusen sjö

Personligt. Avslappnat. Och WOW.

Med mig bakom kameran så kommer du att få en upplevelse utöver det vanliga. Glöm ansträngda, stela stämningar a lá lönesamtal med chefen och knepiga poser som inte ens en staty hade kunnat hålla. Med prat och skratt så utformar jag gravidfotograferingen helt efter dina önskemål, och  hjälper till med förslag på såväl fotograferingsplatser som de perfekta kläderna* – Allt för att dina tankar och din vision ska komma till liv. 

Under fotograferingen kommer jag även att guida dig kring hur du kan stå, var du ska titta och hur du placerar händerna.  I min gigantiska fotograferingsväska har jag dessutom med allt från omklädningstält (okej, det förvarar jag i bilen!)  till blotting paper, extra (nya) underkläder, värmepåsar och något gott att dricka. 

Resultatet?  Tidlösa och romantiska bilder som ser ut och känns som du känner dig på en riktigt bra hårdag. 

*Lån av 2 klänningar till fotograferingen ingår.

Nyfiken på hur dina bilder skulle kunna se ut? 

Har du några frågor? Här finns svaren!

Har du frågor?
Här finns svaren!

För att du ska få den bästa upplevelsen möjligt läggs det många timmar per bokning och resulterar i att det endast finns ett par tider tillgängliga varje månad. Därför är en rekommendation att boka så tidigt som möjligt efter 12-veckors ultraljudet, för att försäkra dig om att tiderna inte blir uppbokade. Väntar du med att boka finns risken att din tid blir uppbokad. Gravidfotografering Malmö eller Simrishamn med omnejd. 

Om vädergudarna inte är med oss och det skulle bli regn och rusk, så bokar vi helt enkelt om fotograferingen utan kostnad. Du ska känna dig bekväm och njuta av din fotografering utan att behöva oroa dig för blåst eller regn.

Självklart kan både partner och barn vara med på fotograferingen! Vi utgår ifrån det du vill för att skapa dina drömbilder att minnas länge!
För att skapa harmoni i bilderna spelar klädvalet för partner och barnen stor roll, så för att få till de bästa bilderna rekommenderas att matcha kläderna till din klänning. När du bokar med mig får du en välkomstguide som går igenom precis allt du behöver veta för att bilder ska bli riktigt magiska. 

Ja, självklart! Du har möjlighet att låna en till två vackra klänningar som är specialanpassade för gravidfotograferingar. Vissa är snävare för att framhäva magen lite extra, och vissa med långt böljande tyg som kan bli storslagna i vinden. Kika gärna in i galleriet för att se de olika modellerna.

Vi värnar om hälsan så är du sjuk ska du stanna hemma. Då bokar vi helt enkelt om din tid till ett annat tillfälle utan extra kostnad. Detta gäller även för mig som fotograf.

Så fort betalningen är genomförd får du tillgång till ditt onlinegalleri där du kan ladda ner bilderna du har valt, både högupplösta och webbanpassade. Produkterna har en leveranstid på 3-4 veckor från det att betalningen är mottagen.

Du behöver inte vara orolig, jag kommer instruera dig precis var du ska stå, hur du ska stå, var du ska titta och var du ska placera dina händer, allt för att du ska känna dig så lugn och avslappnad som möjligt. Ibland har jag även med en högtalare och spelar din favorit musik eller drar något (dåligt) skämt för att lätta upp stämningen. 

Ja, det gör det och det kan bli fantastiska bilder! Det finns till och med fördelar med att fotas under vintern; fotograferingen sker i rimlig tid eftersom solen går ner mycket tidigare vilket passar bra när blivande storasyskon ska vara med. Det finns också möjlighet att fotas i soluppgången, vilket är svårt på sommaren.
Ljuset är mjukare och om det är snö eller rimfrost på träden kan bilden förvandlas till något taget ur frost! (min favorit).
För att du inte ska frysa på vintern fotar vi kortare stunder så du får värma dig emellan, du får varmt att dricka, värmepåsar att hålla i händerna och stoppa innanför kläderna och en gosig värmekudde att mysa med. 

Bild uppifrån på en sittandes gravid kvinna som håller som sin mage i en fin klänning.

lediga tider

gravidfotografering Malmö

AUGUSTI

3 lediga tider

SEPTEMBER

4 lediga tider

OKTOBER

4 lediga tider

Redo att föreviga din graviditet?

Skicka in dina uppgifter via formuläret så återkopplar jag inom 2 arbetsdagar med hur vi kan skapa just dina drömbilder.

Gravid kvinna som sitter på stenar i vattnet, med magen bara.

#pojkvänner fotar

Vill du testa att ta gravidbilder själv?

Missa inte min gratis guide med tips och tricks kring hur du får din partner/bästa vän/förälder/annan kamera-ovan person att fånga dig från din bästa sida.

Och du… glöm inte tagga mig i resultatet som #bellafroyphotography. 😉

#pojkvänner fotar

Vill du testa att ta gravidbilder själv?

Missa inte min gratis guide med tips och tricks kring hur du får din partner/bästa vän/förälder/annan kamera-ovan person att fånga dig från din bästa sida.

Och du… glöm inte tagga mig i resultatet som #bellafroyphotography. 😉

Gravid kvinna som sitter på stenar i vattnet, med magen bara.