Minnen
för livet

GRAVID- och bröllopsFOTOGRAF I MALMÖ & VELLINGE

Fotografen som får dig att skratta

Har du funderat på att göra en fotografering men tvekar för du känner att du är obekväm framför kameran?

Att stå framför en kamera kan kännas läskigt, speciellt om det är med en person du aldrig har träffat innan. Men föreställ dig den känslan när du skojar runt med en kompis och hur avslappnad du är då, just så kommer det vara när du fotas av mig! Jag älskar att lära känna nya människor, tycker att skratta är livet och skämtar gärna till det lite extra för att lätta upp stämningen och få dig att slappna av. När du känner dig trygg och lugn, det är då vi skapar magi i dina bilder.

Hur blir jag trygg tänker du kanske? Jo, genom att ha ett första samtal innan du bestämmer dig för att boka och en personlig konsultation där vi reder ut alla dina frågetecken, då har vi en bra grund att stå på. Det fortsätter sedan med din favoritmusik i bakgrunden under fotostunden samtidigt som jag drar ett skämt eller två, då lovar jag att du inte ens att kommer känna av att det är en kamera framför dig och tiden kommer springa iväg för att vi har så roligt!

Så vem är din fotograf egentligen?

Jag heter Petronella och kommer från Österlen där större delen av min familj bor kvar.
Efter gymnasiet, där jag första gången på riktigt fick upp ögonen för fotografering, åkte jag utomlands för att plugga engelska, jobba och upptäcka världen. 

Jag hade sagt till mig själv att om jag flyttade hem skulle jag aldrig bosätta mig i Malmö, men efter 8 år utomlands är det just där jag hamnade. Och jag är så tacksam för det för det är just där jag träffade mitt livs kärlek. 
Vi köpte hus i Vellinge och gifte oss äntligen förra året efter att ha fått ställa in bröllopet p.g.a covid.

Kameran plockade jag upp igen, som återhämtning efter en sjukskrivning, och jag blev fast. Att träffa nya människor och dela deras resa i en speciell tidpunkt i deras liv är verkligen häftigt. Och att göra det med ett skratt är ännu bättre! 

Camila5-webb square
"Hela upplevelsen, från första kontakten till genomförd fotografering, var så enkel och smidig. Petronella letade upp vackra platser, hade flertalet klänningar som man kunde låna och vägledde enkelt och naturligt genom hela fotograferingen. Hela processen kändes bekväm och professionell. Om du är ute efter vackra graviditetsfoton så behöver du inte leta längre än till Bellafroy Photography - du kommer inte bli missnöjd!"
Camila Kårén
Visste du att?

Lite rolig och udda fakta om mig som person. Har vi något gemensamt?

Din gravidfotograf i Malmö & Simrishamn
Are we a perfect match?

 Är en avslappnad och rolig fotografering precis det du är ute efter?
Klicka på knappen för att komma till din investering, lediga tider och bokning, för att säkra din fototid.