First Look & Bridal Reveal

First Look, det där magiska ögonblicket då ni ser varandra för första gången i era bröllopskläder, innan vigseln. När vi gifte oss var det faktiskt en av de bästa stunderna under dagen just för att det bara var vi två (och fotografen då såklart).

Jag rekommenderar alltid att göra First Look, men som med allt annat kring ert bröllop så är det er dag och ni bestämmer vad som känns rätt för er. Fotograferingen kan göras antingen i nära anslutning till lokalen där ni gör er iordning och tar ca 20min, vilket jag rekommenderar för att spara dyrbar tid innan vigseln.

Men det går givetvis också att göra på ett annat ställe. Räkna då in god tid för transport och kom ihåg att arrangera en extra chaufför, utöver mig, som kan ta en av er till platsen.

Relativt många känner till First Look men det är ganska få som känner till vad Bridal Reveal är för något. Det är nämligen när tärnor och/eller pappan ser bruden för första gången och är något som jag hör att fler och fler börjar få upp ögonen för.

Har ni tid och möjlighet till det så kommer det helt klart locka fram väldigt mycket känslor och WOW-rop. Be the maid of honor, mamma eller en annan nära vän att hjälpa dig med både klänning och slöja, innan du går ut till dina tärnor.

Samma sak gäller första gången din pappa ser dig, oavsett om han ska leda dig in i kyrkan eller inte så är du fortfarande hans lilla flicka och stoltheten han känner den här dagen kommer vara enorm. Detta behöver inte ta mer än ett par minuter och kan vara precis innan ni ska åka till kyrkan eller varför inte i kyrkan precis innan ni ska gå in.