Gravidfotografering på strand i solnedgång, Malmö

Så tar du magiska gravidbilder!

Knytet i magen spelar fotboll med din blåsa, gravidhjärnan snurrar till och du stannar upp. Kanske skulle jag ta några gravidbilder för att minnas den här tiden, det är ju inte säkert att jag får vara med om detta en gång till!

Men hur gör jag det!? Jag måste googla men usch det är så jobbigt…

Google no more!

Ladda ner guiden, slipp googla eller kolla pintrest i timmar och känn dig säker på att kan få riktigt fina gravidbilder och vackra minnen.

Så tar du magiska gravidbilder!

Knytet i magen spelar fotboll med din blåsa, gravidhjärnan snurrar till och du stannar upp. Kanske skulle jag ta några gravidbilder för att minnas den här tiden, det är ju inte säkert att jag får vara med om detta en gång till!

Men hur gör jag det!? Jag måste googla men usch det är så jobbigt…

Google no more!

Ladda ner guiden, slipp googla eller kolla pintrest i timmar och känn dig säker på att kan få riktigt fina gravidbilder och vackra minnen.

Gravidfotografering på strand i solnedgång, Malmö