Fånga er kärlekssaga

Fånga er kärlekssaga

Bröllopsfotografering i Skåne -
Avslappnade och professionella bilder som känns och ser ut som ni.

Bröllopsfotografering i Skåne -
Avslappnade och professionella bilder som känns och ser ut som ni.

Wow, vilken fantastisk dag ni har framför er och en väldigt rolig tid med all planering, välja färgtema, provsmaka tårta, fixa med dekorationer och allt annat roligt som ni vill ha med på ert unika bröllop. För vet ni, ni kan planera det precis så som ni vill! Och vad roligt att ni har hittat hit till mig,  er bröllopsfotograf i Malmö och på Österlen, men som även reser dit er kärlekshistoria utspelar sig. 

Att välja bröllopsfotograf är för många en stor del av bröllopet och visst handlar det till viss del om att hitta en bildstil som passar er, både i känsla och i färger. Men i min erfarenhet handlar det ännu mer om att hitta en person som ni klickar med, som ni känner er trygg med och har liknande energi som ni har.

Ni vill hitta någon ni litar på kan fånga alla de där viktiga ögonblicken, om det är det lugna och intima eller spexiga och festliga, på bild. Någon som har koll på att slöjan ligger rätt, har koll på fina platser för porträttfotona och att familjebilderna blir av så att ni bara kan vara och njuta av varje sekund av er dag. (Jepp, alla dessa missades under mitt eget bröllop).

Om detta låter precis som det ni är ute efter och ni dessutom gillar avslappnade, naturliga och roliga stunder där det skrattas mycket, till skillnad från de som är uppställda, stela och poserade… 

Ja, då har ni hittat helt rätt! 

Ett brudpar som kysser varandra. De står några meter framför en stor buske, på en grusgång om ringade av lila blommor.
Bröllopsfotografering utomhus
"Fantastisk bröllopsfotograf som föreviga vår stora dag med magiska bilder! Lätt att kommunicera med, lyssnade på våra önskemål och var engagerad i sitt uppdrag. Stort plus för att både vuxna och barn tyckte det var kul att bli fotograferade."
Jeanette och Andreas

Kravlös konsultation igår!

Innan en bokning sker har ni möjlighet till ett gratis och kravlöst konsultationssamtal för att se om vi är en ‘perfect match’. För let’s face it, det är mycket lättare att känna ifall kemin stämmer på telefon än på mejl!

Ni har sedan möjlighet att välja mellan 3 olika paket, eller skräddarsy ert eget och i dessa ingår det alltid ett fysiskt  bröllopsmöte där ni kan berätta er vision, era tankar och drömmar och detta tillsammans med min kunskap och erfarenhet tar vi tillsammans fram den bästa planen för er bröllopsfotografering.

Mötet tas i samband er parfotografering i Malmö som ingår i de 2 största paketen och här får ni på riktigt känna på hur det är att vara framför min kamera. Men ni kan vara helt lugna, det kommer inte bli stelt och uppställt här inte utan hela min filosofi är att ni hela tiden har fokus på varandra, är i rörelse och bara har roligt. Fotograferingen är valfri men jag rekommenderar starkt att genomföra den för att slippa oroa er för hur det kommer vara på er bröllopsdag. Ni kommer ha tillräckligt med nerver som det är, trust me! Bröllopsfotograf Skåne

Bröllopsfotografering Malmö
Bröllopsfotografering när det regnar

Ni kommer också få tillgång till ett digitalt bröllopsmagasin full med tips, trix och pepp inför er stora dag, tillsammans med en checklista att stämma av mot så att känner er riktigt väl förberedda och lugna.

Färg i all ära men vissa bilder blir bara ännu bättre i svart och vitt, håller ni inte med? Därför ingår det alltid svart och vita bilder av utvalda favoriter i alla mina paket.

Er bröllopsdag är en stor dag i ert liv, kanske den största, och jag lovar att hur nervösa ni än är så kommer alla bilder spegla den glädjen och kärleken som hänger i luften både kring er och från er familj och vänner. Bröllopsfotograf Skåne

Bröllopsfotograf i Skåne

Vem är jag?

Mitt namn är Petronella, en bröllopsfotograf baserad i Malmö, Skåne, en dahlianörd som har rest jorden över och har nu hamnat i lilla Vellinge i Skåne. Jag har inte lärt mig att dricka kaffe än, kan kolla på en hel serie i ett sträck och ÄLSKAR popcorn! Har en förkärlek till att köpa “hälsosamma” kokböcker, kolla igenom dem och sen aldrig laga något ur dem, för jag lagar inte mat om jag inte absolut måste utan överlåter det till min man.

Känslan i bilderna ni får hos mig kan sammanfattas med 3 ord: avslappnat, naturligt och romantiskt. Min stil är ljus med en mattare, lite sandig ton och jag älskar att fånga de små, flyktiga ögonblicken; en kyss, en blick, en tår, som skapar de vackraste bilderna i berättelsen om er kärlek.

Förra året gifte jag själv mig med min klippa, min bäste vän, efter att ha blivit tvungna att skjuta upp bröllopet ett år p.g.a. pandemin. Jag är lite av ett kontrollfreak så det fanns (och finns) checklistor till höger och vänster, hade stenkoll på budgeten (som sprack på slutet) och spenderade dagar på att göra dekorationer. Men vad gjorde det, det var av det bästa dagarna i mitt liv. Det var också där och då, efter en mindre trevlig upplevelse med vår egen fotograf som jag bestämde mig för ge mig ut på en resa att bli en  bröllopsfotograf i Skåne att verkligen kunna lite på och som du kan känna dig trygg med.

Är vi en "perfect match"?

Bröllopsfotografering Malmö

Det är mycket att hålla koll på inför ett bröllop..

… Och allting blir enklare med lite tips på vägen. Ladda ner min guide till de “10 bröllopsbilder du inte får missa” för att underlätta er bröllopsplanering (och slippa fylla på hemapoteket med Treo).

Det är mycket att hålla koll på inför ett bröllop..

… Och allting blir enklare med lite tips på vägen. Ladda ner min guide till de “10 bröllopsbilder du inte får missa” för att underlätta er bröllopsplanering (och slippa fylla på hemapoteket med Treo).

När ni väljer er bröllopsfotograf ska det säga “klick”.

Och inte för att jag knäpper en bild.
Som bröllopsfotograf så är mitt mål att ni ska glömma bort att ni står framför kameran. När ni känner er trygga, avslappnade och bara njuter av er dag så händer något magiskt - och det är då de där riktigt magiska fotona blir till.

Nyfiken på hur bilder från ert bröllop skulle kunna se ut?

Vilket paket passar er?

Bröllopsfrisyr

MINI – 3h

Jag är på plats i 3 timmar och fångar er vigsel samt fotograferar ert porträtt. Mini-paketet kan bokas tidigast 6 månader innan bröllopet.

Detta ingår:

15 000 kr 

*Tillgängligt i 1 år.
**Upp till 3 mil utanför Malmö, därefter tillkommer en kostnad på 40 kr/mil.

Brudpar som står väldigt nära varandra, mannen pussar kvinnan i pannan.

MIDI – 5h

Jag är på plats i 5 timmar och fångar er first look, vigsel, förberedelser eller mingel samt fotograferar porträttfoton.

Detta ingår:

20 000 kr 

*Tillgängligt i 1 år.

Bröllopsfotografering i regn

MAXI – 8h

Jag är på plats i 8 h och fångar era förberedelser, first look, vigsel, mingel, del av middagen samt fotograferar porträttfoton och ev. golden hour.

Detta ingår:

25 000 kr 

*Tillgängligt i 1 år.
**Skåne län, Hallands län, Blekinge län och Kronobergs län.

bokade datum

bröllopsfotografering i Skåne

Vill ni ha mig på ert bröllop?

Då är det dags att snappa upp mig innan jag blir fullbokad. 😉

ör mig är det absolut viktigaste, för er som brudpar i valet av bröllopsfotograf, att ni känner er 100% trygga och bekväma med mig.

Därför ingår det alltid en gratis och kravlös konsultation innan vi går vidare, för att både ni och jag ska vara säkra på att det känns helt rätt. Samtalet tar ca 20min och känner ni under samtalet att vi inte är en ‘perfect- match’, så händer inget, no strings attached. Visst låter er kommande fotografering redan lite mindre skrämmande?

Fyll i det formuläret här så får ni återkoppling inom två arbetsdagar med förslag på tid och dag för er konsultation.
Ni får ett sms när jag har svarat er och kom då ihåg att kolla skräpkorgen också så att mitt svar inte hamnar där.

Jag ser fram emot att få höra om er kärlekshistoria och ert kommande drömbröllop!